top of page
pexels-pixabay-159279.jpg

ALMÉRÉS

Fixing Electricity Lines

Almérő rendszerek bevezetése és üzemeltetése

A jogszabályok által előírt villamosenergia-fogyasztást nyomon követő almérő rendszerek bevezetésével és üzemeltetésével foglalkozunk.

A berendezésekből és a beépített fogyasztásmérőkből származó valós idejű energiaadatok alapján ügyfeleinkkel közösen meghatározhatjuk azokat a lépéseket, amelyekkel javítják üzleti teljesítményét és energiastratégiáját. Almérő rendszerek bevezetésével hatékony és átfogó módon kezelheti energiafogyasztását, mérsékelheti az energiapazarlás mértékét, növelheti üzemeltetési hatékonyságát, csökkentheti energiaköltségeit, megelőzheti a költséges állásidőket és átfogó energiastratégiát alakíthat ki.

Cégünk által kínált platformon keresztül a mérési, felügyeleti és szenzor adatok valós időben megtekinthetőek, és további különböző, az ügyfelek igényeihez igazodó adatvizualizációs lehetőségek állnak rendelkezésre az adatok megjelenítésére és elemzésére. Ezáltal könnyen beazonosíthatóak az anomáliák, és az eddig nem látott veszteség pontok is feltárásra kerülnek.

Almérő rendszerek sajátosságai, előnyei

Almérő rendszerek sajátosságai
pexels-energepiccom-159888.jpg

real time adatok megjelenítése

Az almérés pontos képet ad a vállalata energiafelhasználásáról. A fogyasztási adatok azonnal elérhetőek a rendszeren keresztül. Óránként 100.000-es nagyságú adatokkal dolgozunk

Almérő rendszerek sajátosságai
circuit breaker panel repair

üzemeltetési hatékonyság

növelése

Elemzéseinknek köszönhetően  az almérésbe bevont technológiai egységek üzemeltetését segítjük karbantartások, esetleges javítások előrejelzésével, ütemezésével.  Az almérés eredménye támogatja a költségmegosztást, meghatározhatóvá válik a termékegységre jutó energiaköltség.

Almérő rendszerek sajátosságai
Analyzing the data

automatizált riportok

Az ügyféllel egyeztetett bontásban, megjelenítésben, ütemezésben generált riportokat küld a rendszer automatikusan. Riportoknak köszönhetően pontos képet kaphatunk az energia eloszlásról, azonosíthatóvá válnak a nagyfogyasztók, összehasonlíthatóvá válnak az azonos egységek energiaigényei.

Almérő rendszerek sajátosságai
Data Cloud

technológia

Almérő rendszerünk on-premise vagy felhő alapú szolgáltatásként is igénybe vehető korlátozások nélkül.

bottom of page